Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovaj frik sa violinom mi ide na jetru, takvim načinom razmišljanja kao da nas želi vratiti u kameno doba. mali odi doma i nateži te žice ili nešto drugo ako imaš.
Izvrstan komentar, sam izraz "frik" sve govori o ovom vjerski i politički potpuno sluđenom liku koji redovito izlazi na sve moguće izbore i ne može skupiti ni 0.5% glasova. Slučaj za psihijatriju !!..
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znači kada Ilčić to riješi možemo očekivati boljitak za Lijepu našu,koja demagogija.
Ovaj lik se deklarira kao ultra veliki vjernik pa me fascinira količina mržnje i rušilačke energije u njemu.
Nije to uspjelo ni boljima od tebe, Iličiću, tako da možeš nastavit besmisleno luftat pluća.
Ni neće, kaj si to on umišlja da će oskvrnuti našeg predsjednika bivše SFRJ ? NO PASSARAN !
A kaj če onda nosit ime poglavnika ???
Bit će Todoričeva,Raičeva.Kerumova,Hudoletnjakova,Zagorćeva,Sanaderova,Vidoševićeva,ul.Merzel i td.sve zaslužni za prosperitet Lijepe naše.
Ovaj frik sa violinom mi ide na jetru, takvim načinom razmišljanja kao da nas želi vratiti u kameno doba. mali odi doma i nateži te žice ili nešto drugo ako imaš.
Bit će da nema, čim svoje frustracije iskazuje na ovaj način.
Izvrstan komentar, sam izraz "frik" sve govori o ovom vjerski i politički potpuno sluđenom liku koji redovito izlazi na sve moguće izbore i ne može skupiti ni 0.5% glasova. Slučaj za psihijatriju !!..