Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lihvarski krediti kako se zovu ovi s deviznom klauzulom .. Ćlanica EU zejednice mi u EU ali je Euro je za male Hrvate deviza sa super klauzolom = kao za Srbina a nije EU niti NATO bato . I ta ... prikaži još!. I ta podvala mala je stotine tisuća <Hrvata izgubilo domove -stanove ili bili opljačkani sa demokratski legaliziranim kamatama ... Ide li bolesnije ? I nitko na sud tko je tu lud a tko Lihvari ..Dok država potom dobija "Nepovratne kredite" Koji fini sistem "nepovratni kredit" lihvarima ili lopovija .
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bi li vi u komunizmu ovako se igrali mafije?, ranković je jednom rekao goli otok je najbolje rješenje za mafijaše,
Skoro sam se rasplakao od ganutosti. Taj Giljanović je duša od čovjeka, mrava ne bi zgazio.
Mafija je i bila s RANKOVIĆEM I onim jednonogim zločincem i diktatorom...
Tako je, Gilja nije kriv!
Lihvarski krediti kako se zovu ovi s deviznom klauzulom .. Ćlanica EU zejednice mi u EU ali je Euro je za male Hrvate deviza sa super klauzolom = kao za Srbina a nije EU niti NATO bato . I ta ... prikaži još!. I ta podvala mala je stotine tisuća <Hrvata izgubilo domove -stanove ili bili opljačkani sa demokratski legaliziranim kamatama ... Ide li bolesnije ? I nitko na sud tko je tu lud a tko Lihvari ..Dok država potom dobija "Nepovratne kredite" Koji fini sistem "nepovratni kredit" lihvarima ili lopovija .