Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Puste priče o srbskom junaštvu. 6 aprila 1941 od pet armija tri su po sastavu bile čiste srbske ali se nisu htjele boriti niti braniti Jugoslaviju pa ih je Švabo porazio za nekoliko dana. Beograd je osvojila grupica od desetak ... prikaži još! slučajno i prerano zalutalih njemačkih voj nih a gradonačelnih Beograda im je odmah uručio ključeve grada. Da su branili Beograd lkao mi Hrvati 1945 Odžak ili 1991 Vukovar - Beograd ne bi pao do 1942. Toliko o srbskom junaštvu-
Ja kao Hrvat moram priznati da je to istina koja se mnogima ne sviđa. Hrvati i Srbi su Slavenska braća i zato sve idiotizme iz povijesti moraju ostaviti sa strane i graditi zajedno naše bliske buduće odnose.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To ste biće isčitali iz knjižuljaka akademika Jovana Deretića
Puste priče o srbskom junaštvu. 6 aprila 1941 od pet armija tri su po sastavu bile čiste srbske ali se nisu htjele boriti niti braniti Jugoslaviju pa ih je Švabo porazio za nekoliko dana. Beograd je osvojila grupica od desetak ... prikaži još! slučajno i prerano zalutalih njemačkih voj nih a gradonačelnih Beograda im je odmah uručio ključeve grada. Da su branili Beograd lkao mi Hrvati 1945 Odžak ili 1991 Vukovar - Beograd ne bi pao do 1942. Toliko o srbskom junaštvu-
a vidi se kako se branio Zagreb kada su svabe usliu vasu lipu hihihihi 1941 eto toliko o vama koste i sta ste
A onda je svizac zamotao čokoladu...............................
Jos bi biokonjusar da nije bilo Srba !!!
Ja kao Hrvat moram priznati da je to istina koja se mnogima ne sviđa. Hrvati i Srbi su Slavenska braća i zato sve idiotizme iz povijesti moraju ostaviti sa strane i graditi zajedno naše bliske buduće odnose.