Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nuklearni rat 27 godina? Možda 27 dana. I kada se završi neće biti ekonomije niti će biti promatrača erupcije Vezuva i gigantskog planeta a i potresa na Zapadu.
Moje ime je Shole Kakhaz. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još! svojoj
prijateljica o situaciji i ona mi savjetuje da vidim nazvanu carobnjak
OGAGA KUNTA. Javio sam mu se putem e-pošte, ogagakunta@gmail.com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da, da, i kažete da je predvidio nuklearni terorizam?? ??????
Od kuda je Nostradamus mogao znati za pojam "nuklearni rat". Gluposti!!!
Svake godine, pred novogodišnje praznike,uvjek iste sadističke priče novinara,kao da ih je inkvizicija školovala.
Nuklearni rat 27 godina? Možda 27 dana. I kada se završi neće biti ekonomije niti će biti promatrača erupcije Vezuva i gigantskog planeta a i potresa na Zapadu.
Moje ime je Shole Kakhaz. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još! svojoj prijateljica o situaciji i ona mi savjetuje da vidim nazvanu carobnjak OGAGA KUNTA. Javio sam mu se putem e-pošte, ogagakunta@gmail.com