Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne vole ga a desni bi dali dupe za njegov način života.Tita nema a još se nije našao netko da nam da bolji život od onog kojeg sam imao kod njega.Nabijem i jedne i druge koji osim jednoumlja ništa ne daju.
ženi sam redovito kupovao Yves Saint Laurent za praznike ja pušio duhan , imao 4 lule Savinelli, prije 47 god. oženili se u crkvi Sv. Katarine , za kaznu svi završili u restoranu Dva Goluba i pjevali do zore redovito ... prikaži još!to odlazili na skijanje u Austriju - Donersbachwald,
redovito na more Martinšćica - Cres , Tomos 4 + Elan čamac
djeca krštena i diplomirala
sagradili malu vikendicu u zagorju
srednja stručna sprema žena i ja
stan dobili od firme
sada - jadni penzioneri 1700 kn ja 2700 kn žena
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne vole ga a desni bi dali dupe za njegov način života.Tita nema a još se nije našao netko da nam da bolji život od onog kojeg sam imao kod njega.Nabijem i jedne i druge koji osim jednoumlja ništa ne daju.
ženi sam redovito kupovao Yves Saint Laurent za praznike ja pušio duhan , imao 4 lule Savinelli, prije 47 god. oženili se u crkvi Sv. Katarine , za kaznu svi završili u restoranu Dva Goluba i pjevali do zore redovito ... prikaži još!to odlazili na skijanje u Austriju - Donersbachwald, redovito na more Martinšćica - Cres , Tomos 4 + Elan čamac djeca krštena i diplomirala sagradili malu vikendicu u zagorju srednja stručna sprema žena i ja stan dobili od firme sada - jadni penzioneri 1700 kn ja 2700 kn žena
Nije on kopile,bice da si ti!
Nije on kopile,bice da si ti!
Mnogo dobar ovaj drug tito živio mnogo dobro,i eto poslije svega peče se negdje u paklu
Zasto bi se pekao u paklu.Pazi da se be budes pekao ti jer kleveces jednog od boljih ljudi koje smo imali!