Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ako je komemoracija i sveta misa za 500.000 ubijenih Hrvata, staraca, žena , djevojaka ,djece, mladića od kojih većina nije metak ispalila i zarobljenih domobrana koji su se časno borili za Hrvatsku državu neovisno - od pogrešaka i eventualnih zločina ... prikaži još! koje je počinilo ustaško vodstvo - ako je to ustašovanje - onda sam ustaša i ja i svaki drugi građanin Hrvat koji dolazi na ovu komemoraciju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ako je komemoracija i sveta misa za 500.000 ubijenih Hrvata, staraca, žena , djevojaka ,djece, mladića od kojih većina nije metak ispalila i zarobljenih domobrana koji su se časno borili za Hrvatsku državu neovisno - od pogrešaka i eventualnih zločina ... prikaži još! koje je počinilo ustaško vodstvo - ako je to ustašovanje - onda sam ustaša i ja i svaki drugi građanin Hrvat koji dolazi na ovu komemoraciju.
Koga briga što ti misliš? Ako mašeš ustaškim zastavama i fašističku vojsku proglašavaš nevinom, za cijeli svijet si ustaša? Šta drugo možeš biti?