Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kakve gluposti pišete, oni će oružje kupiti ovako i onako, zašto ga ne bi mi prodali. nadalje, to se oružje ne prodaje pojedincu ili grupici, oni su strana u ratu kojoj je teško doći do oružja isto kako je nekad ... prikaži još! bilo nama doći. kakvi bi mi trebali biti licemjeri kada smo zapomagali po svjijetu i molili da nam prodaju oružje, a sada bi se trebali pozivati na UN kada isto tako nekoj struji koja želi svoju državu treba oružje....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pišete samo da pišete bitan je naslov
MA JE.... SI MAT.. NEK IH ZBRINU ONI KOJI SU I LOVU "ZBRINULI"
kakve gluposti pišete, oni će oružje kupiti ovako i onako, zašto ga ne bi mi prodali. nadalje, to se oružje ne prodaje pojedincu ili grupici, oni su strana u ratu kojoj je teško doći do oružja isto kako je nekad ... prikaži još! bilo nama doći. kakvi bi mi trebali biti licemjeri kada smo zapomagali po svjijetu i molili da nam prodaju oružje, a sada bi se trebali pozivati na UN kada isto tako nekoj struji koja želi svoju državu treba oružje....