Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne bih o Bogu nego o tekstovima poput gornjeg i matematičkim dokazima, pogotovo Einsteinove matematike: svaki student matematike vidi da je Einstein muljao s matematičkom podlogom za E=mc2 pa c2 u izvodu ima veze koliko i s Pitagorinim c2=a2+b2. No ... prikaži još! formula štima empirijski i bez "potvrde". Na dvoru Katerine II jedan matematičar reče ateistu Diderotu: "2kl=p dakle Bog postoji" a Diderot pobježe u depri (formule se ne sjećam pa sam izmislio - vidi kod Hogbena). Matematiku se često zlouporabi.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E moj kanaderu a čija si ti izmišljotina?
Ne bih o Bogu nego o tekstovima poput gornjeg i matematičkim dokazima, pogotovo Einsteinove matematike: svaki student matematike vidi da je Einstein muljao s matematičkom podlogom za E=mc2 pa c2 u izvodu ima veze koliko i s Pitagorinim c2=a2+b2. No ... prikaži još! formula štima empirijski i bez "potvrde". Na dvoru Katerine II jedan matematičar reče ateistu Diderotu: "2kl=p dakle Bog postoji" a Diderot pobježe u depri (formule se ne sjećam pa sam izmislio - vidi kod Hogbena). Matematiku se često zlouporabi.
Bog je ljudska izmišljotina !