Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koje govnavo smeće od knjige i još kretenskiji tekstovi koji nemaju veze ni sa istinom ni sa zdravim razumom. Takvo smeće je proizvodio Radovan Zogović i bratija nakon II. svjetskog rata.
opeto ovom zločincu nije on imao ljubavnice nego ljubavnika luburića. pičkica je bio jer sta nije dočekao partizane 1945 ako je bio za dom spreman.zločinac
dknezu nemoj tak pravdat ovo zločinca koji je imao kon logore,ode bosanac ante u madrid.bojao se on partizana šteta jer mislim ako je bio za dom spreman onda je trebao stati zar ne?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Za Bozic (i za Uskrs) servirate slicno.
da i popovi slave misu zadusnicu za pavelića 29 prosinca.
Koje govnavo smeće od knjige i još kretenskiji tekstovi koji nemaju veze ni sa istinom ni sa zdravim razumom. Takvo smeće je proizvodio Radovan Zogović i bratija nakon II. svjetskog rata.
znaš li da je pop đujić zajedno bjezao s svojim dečkom antom?
u kazanu proja , u ruksaku soja , kako da te branim nezavisna moja
opeto ovom zločincu nije on imao ljubavnice nego ljubavnika luburića. pičkica je bio jer sta nije dočekao partizane 1945 ako je bio za dom spreman.zločinac
Ti si pičkica smradu boljševički
dknezu nemoj tak pravdat ovo zločinca koji je imao kon logore,ode bosanac ante u madrid.bojao se on partizana šteta jer mislim ako je bio za dom spreman onda je trebao stati zar ne?