Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nisam suvremenik Novog Vala, još sam bio premali klinac da bi u realnom vremenu pratio i ocjenjivao te pjesme. Kasnije, sazrijevao sam uz njih. Neke sjajne, neke daleko od mog ukusa. Da su gurnule tadašnje slušatelje u nove vode, dale ... prikaži još!e smisao nekim stvarima, apsolutno, nekima i vrlo bitnim.
Ali, da su formirale politička uvjerenja... mislim da nisu, ili možda ja ne shvaćam na koji način.
I vezano za tekst... frende, Bespuća povijesne zbiljnosti su lidlov letak po jednostavnosti prema.ovome....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nisam suvremenik Novog Vala, još sam bio premali klinac da bi u realnom vremenu pratio i ocjenjivao te pjesme. Kasnije, sazrijevao sam uz njih. Neke sjajne, neke daleko od mog ukusa. Da su gurnule tadašnje slušatelje u nove vode, dale ... prikaži još!e smisao nekim stvarima, apsolutno, nekima i vrlo bitnim. Ali, da su formirale politička uvjerenja... mislim da nisu, ili možda ja ne shvaćam na koji način. I vezano za tekst... frende, Bespuća povijesne zbiljnosti su lidlov letak po jednostavnosti prema.ovome....
Niti uvjerenja a kamoli ukus!
zivio socijalizam