Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ljudi moji kako ne razumijete? državni službenici i namještenici se na svoja radna mjesta primaju na neodređeno vrijeme, a državni dužnosnici na svoja mjesta dolaze na određeno vrijeme, koje se poklapa s vremenom kada zemljom vlada stranka ili koalicija koja ... prikaži još! je tog čovjeka (ili daliju) instalirala na to mjesto. na županijskoj razini to izgleda ovako - novoizabrani župan određuje tko će biti novi pročelnika ureda državne uprave u županiji. župan i pročelnik, ali i dalija su državni dužnosnici.
ma i oni lopine samo takve ali u odnosu na hdz su poštenjačine.niko se sa hdzeon nemože mirit.ni one horde pljačkaške,avari,tatari,huni.....sve to amateri za hdz
nisu!hrvatska postoji jako dugo!kao kraljevina sa hrvatskim kraljevima,pa sa tuđim kraljevima,pa kao republika u federaciji,al postoji.mi smo je obranili ,oni su je opljačkali.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Plači voljena zemljo
ljudi moji kako ne razumijete? državni službenici i namještenici se na svoja radna mjesta primaju na neodređeno vrijeme, a državni dužnosnici na svoja mjesta dolaze na određeno vrijeme, koje se poklapa s vremenom kada zemljom vlada stranka ili koalicija koja ... prikaži još! je tog čovjeka (ili daliju) instalirala na to mjesto. na županijskoj razini to izgleda ovako - novoizabrani župan određuje tko će biti novi pročelnika ureda državne uprave u županiji. župan i pročelnik, ali i dalija su državni dužnosnici.
kako van nije jasno da su hdz kriminalci?
a to ovi iz haenesa ili esdepea nisu?
ma i oni lopine samo takve ali u odnosu na hdz su poštenjačine.niko se sa hdzeon nemože mirit.ni one horde pljačkaške,avari,tatari,huni.....sve to amateri za hdz
sve to im je oprošteno jer su usprkos opstruiranju esdepea stvorili hrvatsku.
nisu!hrvatska postoji jako dugo!kao kraljevina sa hrvatskim kraljevima,pa sa tuđim kraljevima,pa kao republika u federaciji,al postoji.mi smo je obranili ,oni su je opljačkali.