Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
porez na budale,svatko tko ima socijalno osiguranje naočale imaju besplatne ,no kada ti se počnu preseravati pojedini i hoću moderne okvire naka ih i oderu i za 10 tisuća kuna jer im je važniji moder nego da im se popravi vid....
Nemam se ja što "preseravati", doktor mi je prepisao naoćale koje koštaju 7 000Kn. Normalno da ih nisam uzeo, otišao sam u najbližu "obićnu" trgovinu i za 70 Kn kupio naoćale za čitanje, i za 170 Kn "zatamnjene", za daleko, ... prikaži još! jest da vidim duplo i na jednima i drugima, ali jednostavno ne mogu izdvojiti 7 000 Kn za naoćale
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kad je cijena vezana na cijenu kvadrata stana
Cijene u dolarima, California.... Ima li netko tko će otići malo po Zagrebu, ili bilo gdje u Hrvatskoj i usporediti cijene okvira?
porez na budale,svatko tko ima socijalno osiguranje naočale imaju besplatne ,no kada ti se počnu preseravati pojedini i hoću moderne okvire naka ih i oderu i za 10 tisuća kuna jer im je važniji moder nego da im se popravi vid....
Nemam se ja što "preseravati", doktor mi je prepisao naoćale koje koštaju 7 000Kn. Normalno da ih nisam uzeo, otišao sam u najbližu "obićnu" trgovinu i za 70 Kn kupio naoćale za čitanje, i za 170 Kn "zatamnjene", za daleko, ... prikaži još! jest da vidim duplo i na jednima i drugima, ali jednostavno ne mogu izdvojiti 7 000 Kn za naoćale
Kakav vrh novinarstva, copy/paste stari članak, sigurno će raja zaboravit da je objavljen prije par mjeseci. Lol