Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što se tiče GB imat će iste probleme s Irskom i Škotskom kao i mi sa susjedima. I bolje je da su se osamostalili, bolje za njih. Europska unija dokazala se kao grobnica nacija, kao izrabljivačko jezgro starih kolonijalnih sila ... prikaži još! koje su uvukle novoprimljene članice u ropstvo i kolonijalnu ovisnost o uvozu ama baš svega.
gotova je britanska emparija , sada slobodno mozete da pustite na slobodu te vrane koji drzite u tornju kao simbol vase snage vjekovima, gotovi ste , hey imam ideju mozete da trgujete sa siptarima na kosovu, cujem da im treba ... prikaži još! keks 'plazma' koji su uvodili iz srbije
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što se tiče GB imat će iste probleme s Irskom i Škotskom kao i mi sa susjedima. I bolje je da su se osamostalili, bolje za njih. Europska unija dokazala se kao grobnica nacija, kao izrabljivačko jezgro starih kolonijalnih sila ... prikaži još! koje su uvukle novoprimljene članice u ropstvo i kolonijalnu ovisnost o uvozu ama baš svega.
gotova je britanska emparija , sada slobodno mozete da pustite na slobodu te vrane koji drzite u tornju kao simbol vase snage vjekovima, gotovi ste , hey imam ideju mozete da trgujete sa siptarima na kosovu, cujem da im treba ... prikaži još! keks 'plazma' koji su uvodili iz srbije
britanija bye bye