Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sićan se ka da je jučer bilo ,supruga i ja išli smo u grad u spizu te susreli poznanicu koja nas je pitali da li smo čuli vijest da je ubijen Blaž Kraljević. Na to smo svi troje u glas ... prikaži još! rekli:Nema ništa od Hrvatske ,UDBA je opet pobijedila ,jerbo tada je to bilo , a i danas je suludo zaratiti sa Muslimanima koji su dio hrvatskog korpusa i sam ratovati protiv Miloševića i njegovih falangi .Tada smo shvatili da je rat dogovoren na našu štetu ,jebo je onda uslijedila neviđena pljačka Hrvatske od st
Za to je kriv hdz krivousti ercegovanci popadija a i za ovo danas su krivi ti isti , i dalje se pljačka uništava laže , od ove prčije nema "leba" treba je raskomadat i podijelit italiji , mađarskoj , sloveniji ,,,, pljuc
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sićan se ka da je jučer bilo ,supruga i ja išli smo u grad u spizu te susreli poznanicu koja nas je pitali da li smo čuli vijest da je ubijen Blaž Kraljević. Na to smo svi troje u glas ... prikaži još! rekli:Nema ništa od Hrvatske ,UDBA je opet pobijedila ,jerbo tada je to bilo , a i danas je suludo zaratiti sa Muslimanima koji su dio hrvatskog korpusa i sam ratovati protiv Miloševića i njegovih falangi .Tada smo shvatili da je rat dogovoren na našu štetu ,jebo je onda uslijedila neviđena pljačka Hrvatske od st
Za to je kriv hdz krivousti ercegovanci popadija a i za ovo danas su krivi ti isti , i dalje se pljačka uništava laže , od ove prčije nema "leba" treba je raskomadat i podijelit italiji , mađarskoj , sloveniji ,,,, pljuc
Šljam s dna kace.
Sandokan pali traktor tvoji su davno otišli