Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ko zna sta mi jos neznamo a mise medusobno ubijamo u korist jos vecih zlocinaca Bozji ludi pogledajte sta imate sada u dzepu pa se putajte jel nebi bilo bolje jedno drugom pomoci. sedite i popite jednu ko sprema veceru ... prikaži još!veceru om je odgovoran za sve pusti politiku i proslost dost ja klanja radi te skupa toje dobro i za jednog i za drugog
Jedan od boljih dokaza da ustaše nisu imale ništa protiv Srba i pravoslavaca, pod uvjetom da su prihvaćali hrvatsku državu. Jedini koji su se uvijek otvoreno borili protiv hrvatske države su bili jugofašisti. Zato tio isti jugofašisti još uvijek trube ... prikaži još! o ustaškoj genocidnosti i drugim nebulozama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ko zna sta mi jos neznamo a mise medusobno ubijamo u korist jos vecih zlocinaca Bozji ludi pogledajte sta imate sada u dzepu pa se putajte jel nebi bilo bolje jedno drugom pomoci. sedite i popite jednu ko sprema veceru ... prikaži još!veceru om je odgovoran za sve pusti politiku i proslost dost ja klanja radi te skupa toje dobro i za jednog i za drugog
Jedan od boljih dokaza da ustaše nisu imale ništa protiv Srba i pravoslavaca, pod uvjetom da su prihvaćali hrvatsku državu. Jedini koji su se uvijek otvoreno borili protiv hrvatske države su bili jugofašisti. Zato tio isti jugofašisti još uvijek trube ... prikaži još! o ustaškoj genocidnosti i drugim nebulozama.
pa naravno ,da te ne zanima jer si ustaša
Pa ko da nismo znali, mi koji smo živjeli "u mraku". A sam naslov je "mutikaški", da bi se "spustilo" četnicima da su oni činili najsvirepije zločine.
USTŠE I ČETNICI ZAJEDNO STE BJEŽALI I OPET ĆE!!! SAMO BRATSVO I JEDINSTVO, FASISTE NA LOMAČU