Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kad bi nekako bjeli luk u krv ubacili mislim da bi se bakterija predala , bilo koja - jednom prilikom na službenom putu dobijem od upale grla do pluća čim mi je već disanje bilo bolno , uzimao sam kombinaciju ... prikaži još! baktrim , doksicilin i medazol istovremeno a stanje se pogoršavalo - otišao u kuhinju hotela i zamolio sam bjelog luka dosta na tanjiriću , jedva sam sve pojeo koliko me peklo ali ujutro poboljšanje i povlačenje bolesti - shvatio sam da za njegovo djelovanje treba veća količina
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kad bi nekako bjeli luk u krv ubacili mislim da bi se bakterija predala , bilo koja - jednom prilikom na službenom putu dobijem od upale grla do pluća čim mi je već disanje bilo bolno , uzimao sam kombinaciju ... prikaži još! baktrim , doksicilin i medazol istovremeno a stanje se pogoršavalo - otišao u kuhinju hotela i zamolio sam bjelog luka dosta na tanjiriću , jedva sam sve pojeo koliko me peklo ali ujutro poboljšanje i povlačenje bolesti - shvatio sam da za njegovo djelovanje treba veća količina
Nekrotični i nekrotizirajući nisu isto.