Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Još 2001 u razgovoru sa penzionisanim Pukovnikom smo pričali o F117 i tada mi je rekao da je NATO izgubio mnogo više Aviona pa i B2. Naš zadatak je bio da pustimo radarski signal a onda NATO krene da uništi ... prikaži još! Radar i postaje vidljiv. Rusi su dobijali osjaj i obarali im Avione. Mi smo možda oborili 3~4 a po rečima pukovnika Rusi su oborili preko 20 i F117 a i B2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tupsoni koji nisu zdravi sve ih u zatvor
Još 2001 u razgovoru sa penzionisanim Pukovnikom smo pričali o F117 i tada mi je rekao da je NATO izgubio mnogo više Aviona pa i B2. Naš zadatak je bio da pustimo radarski signal a onda NATO krene da uništi ... prikaži još! Radar i postaje vidljiv. Rusi su dobijali osjaj i obarali im Avione. Mi smo možda oborili 3~4 a po rečima pukovnika Rusi su oborili preko 20 i F117 a i B2