Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Propast turizma je jedna od rijetkih dobrih strana ove epidemije. Sto smo imali bilo je dno dna. Usluga nikakva, neprofesionalna, cijene previsoke, guzve nepodnosljive, priroda prezagadjena... Turizam je bolest, s naglaskom na masovni.
pises gluposti vidi se da na moru nisi bio dugo,otidio u druge zemlje pa nadi mi čistije more kojesu to jeftinije drzave grčka??????nisu cijene visoke nego narod nema para.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Propast turizma je jedna od rijetkih dobrih strana ove epidemije. Sto smo imali bilo je dno dna. Usluga nikakva, neprofesionalna, cijene previsoke, guzve nepodnosljive, priroda prezagadjena... Turizam je bolest, s naglaskom na masovni.
pises gluposti vidi se da na moru nisi bio dugo,otidio u druge zemlje pa nadi mi čistije more kojesu to jeftinije drzave grčka??????nisu cijene visoke nego narod nema para.
Lisa, 20. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Karen, 21. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Рoglеdаjte moje videozарisе o mastuгbаciji nа web каmегu ––– www.kisstok.com
Uprаvo sаm kupiо sекsi dоnjе гublje. Žеlim vidjеti? Pоsjetite stгanicu – www.kisstok.com