Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bravo Rusi prodajte sve to gvožđe Srbima i lijepo zaradite ili im poklonite, to vam dođe na isto. Samo kaj god im prodali neće to uplašiti ni miša u Hrvatskoj.
neznam od koga to da se mi moramo plasit, nigdje veze. Ja mislim da je to radi kosova kolko te kosovarce provociraju a Amerikanci to podrzavaju uz prkos rusa, to sigurno nije protiv nas
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bravo Rusi prodajte sve to gvožđe Srbima i lijepo zaradite ili im poklonite, to vam dođe na isto. Samo kaj god im prodali neće to uplašiti ni miša u Hrvatskoj.
Uredniče, čemu ovakav naslov? Hrvatski avioni nikad nisu niti neće napadati susjedne zemlje pa ni Srbiju.
neznam od koga to da se mi moramo plasit, nigdje veze. Ja mislim da je to radi kosova kolko te kosovarce provociraju a Amerikanci to podrzavaju uz prkos rusa, to sigurno nije protiv nas