Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
@živadin Ako je ono bila kvazi država onda ovo nije država u nikakvom smislu.
Tvoja "državetina" proizvodi danas modernizirane tenkove iz te kvazi države.
No, dobro ... zaboravio sam da vi jugani i slična žgadija svršavate na ovakvim člancima ... tako da se moj komentar odnosi samo na notmalne čitetelje ...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ali stvarno; ... boli nas kurac za propali posao propale kvazidržave ...
Misliš na Hrvatsku ili Jugoslaviju?
@živadin Ako je ono bila kvazi država onda ovo nije država u nikakvom smislu. Tvoja "državetina" proizvodi danas modernizirane tenkove iz te kvazi države.
Ne kenjaj živoje.
No, dobro ... zaboravio sam da vi jugani i slična žgadija svršavate na ovakvim člancima ... tako da se moj komentar odnosi samo na notmalne čitetelje ...
Živa se jako uzbudila a danas Rvacka ubija. Evo najgora smo država Eu. Samo nas možda još Bugarska šije.