Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Točno 1 godinu dana ranije...
336. Moj siromašni Namjesnik, Papa Benedikt XVI., biti će protjeran sa Svete Stolice u Rimu, subota, 11. 02. 2012, 11:30 sati
Žalim "slučaj". Ne brkaj... Vojtila je sa svojom interplanetarnom misijom upropastio pola svijeta. Izazvao je Islamizam, ne misleći da je islamizam ne samo vjera već i pokret. Osokolio katolički kler koji je uvjek imao većih pretenzija i probudio pravoslavnu crkvu ... prikaži još! koja je tek da je postojala.
Sve dok Hrvatska isplačuje tolike milijune Vatikanu,a hrvatski kler naplaćuje i sakramente,a narod sve bijednije živi,nek se nose svi zajedno na čelu s Papom u pakao gdje im je i mjesto.Franciskus je glumac,a njegovi službenici tj kler rade po po ... prikaži još! po prešutnom ili direktnom odobrenju glave korporacije ,a ove tkzv kritike s njegove strane meni zvuči sasvim drugačije kao :na, na dragi moji ,malo diskretnije i tiše.,nije svijet više glup kao nekada...ne pilite granu na kojoj sjedimo i uživamo...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Točno 1 godinu dana ranije... 336. Moj siromašni Namjesnik, Papa Benedikt XVI., biti će protjeran sa Svete Stolice u Rimu, subota, 11. 02. 2012, 11:30 sati
Mrze ga i hrvatski popovi iz istog razloga jer ne mogu pričati bajke o siromašnima i poniznosti, a s druge strane razmeteti se otetim bogatstvom.
Zašto otetim ? Ljudi slobodnom voljom ostavljaju svoju osobnu imovinu Katoličkoj Crkvi ! I to bi ti "vjernik" zabranio ?
Ovaj i papa wojtila...najbolji pape....mafija se buni jer ne može više krast i bančit...
Žalim "slučaj". Ne brkaj... Vojtila je sa svojom interplanetarnom misijom upropastio pola svijeta. Izazvao je Islamizam, ne misleći da je islamizam ne samo vjera već i pokret. Osokolio katolički kler koji je uvjek imao većih pretenzija i probudio pravoslavnu crkvu ... prikaži još! koja je tek da je postojala.
Tebi su očigledno najbolji oni koji šute...
mrze ga jer je liberalan
Sve dok Hrvatska isplačuje tolike milijune Vatikanu,a hrvatski kler naplaćuje i sakramente,a narod sve bijednije živi,nek se nose svi zajedno na čelu s Papom u pakao gdje im je i mjesto.Franciskus je glumac,a njegovi službenici tj kler rade po po ... prikaži još! po prešutnom ili direktnom odobrenju glave korporacije ,a ove tkzv kritike s njegove strane meni zvuči sasvim drugačije kao :na, na dragi moji ,malo diskretnije i tiše.,nije svijet više glup kao nekada...ne pilite granu na kojoj sjedimo i uživamo...