Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam Hrvat rođen u Hrvatskoj od Hrvatske majke i Hrvatskoga oca. Svi vi koji glorificirate NDH koja je napravila brojne stravične zločine kao poltron nacističke Njemačke možete se sa punim pravom stidjeti sami sebe!!!!!!!!! Bili vi svjesni ili ne ... prikaži još! vrijeme vam je da pogledate istini u oči!!!! Stravični zločini su počinjeni u Jasenovcu prema svima ali upravo vi podržavate i činite najveći zločin negirajući povijesno utvrđene činjenice i izmišljajuči fašističke laži. Suočite se sa stvarnošću!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve će se doznati prije nego srbija postane članica EU. Tako da će kasapinka crvenjeti od stida baš kao i ovaj županić sergej!
Ja sam Hrvat rođen u Hrvatskoj od Hrvatske majke i Hrvatskoga oca. Svi vi koji glorificirate NDH koja je napravila brojne stravične zločine kao poltron nacističke Njemačke možete se sa punim pravom stidjeti sami sebe!!!!!!!!! Bili vi svjesni ili ne ... prikaži još! vrijeme vam je da pogledate istini u oči!!!! Stravični zločini su počinjeni u Jasenovcu prema svima ali upravo vi podržavate i činite najveći zločin negirajući povijesno utvrđene činjenice i izmišljajuči fašističke laži. Suočite se sa stvarnošću!!!
Sranje od članka!! ***
ndh je bila u službi njemačke
a tko to zna,da li je bio ili nije,boli me briga za to , nelsone u pravu si,NDH je bila u službi Njemačke i izdajnici vlastitog naroda.....