Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
moguće da je članak fake pošto ima izreka njegovih koje su i od prije poznate. Nevezano za članak, postoji teoretski stanje u kojem nema vremena. Vrijeme je strogo definirano gibanjem/putem. Što bi značilo da ukoliko bi u bilo kojem izračunu ... prikaži još!u vremena put bio jednak nuli, vrijeme bi bilo jednako nuli. Teoretski da sve čestice, ali mislim sve čestice oko nas stanu sa gibanjem, vrijeme nebi bilo moguće dokazati.
je, isa sam bacit oko, puni su raznih cudnih ideja, a svemir je toliko obican i shvatljiv da bilo sta neshvatljivo mora da je laz! aj se cijepit jos 18 puta cimpanzo, vise vjerujem njima nego takvima ka ti, vijestima i farmaceutima
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nekako mi je taj razgovor usiljen...... Kao da je cijeli tekst krivotvorina.
fake!
moguće da je članak fake pošto ima izreka njegovih koje su i od prije poznate. Nevezano za članak, postoji teoretski stanje u kojem nema vremena. Vrijeme je strogo definirano gibanjem/putem. Što bi značilo da ukoliko bi u bilo kojem izračunu ... prikaži još!u vremena put bio jednak nuli, vrijeme bi bilo jednako nuli. Teoretski da sve čestice, ali mislim sve čestice oko nas stanu sa gibanjem, vrijeme nebi bilo moguće dokazati.
Portal Ancient Code , koji je ovo objavio piše pseudo znanstvene članke i teorije zavjere. Nema nikakve vjerodostojnosti.
je, isa sam bacit oko, puni su raznih cudnih ideja, a svemir je toliko obican i shvatljiv da bilo sta neshvatljivo mora da je laz! aj se cijepit jos 18 puta cimpanzo, vise vjerujem njima nego takvima ka ti, vijestima i farmaceutima
Valjda je mislio zemlju a ne domovinu, Hrvatsku kao regiju Austrougarske. Ne prisvajajte ono što vam ne pripada!