Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Glava je izigravao heroja ,junaka ,jurišnika kao bombaš,kao Savo Kovačević .A iz grada je išao samo da se slika na terenu.A mi smo bili na položajima,imali svaki po najviše 50 do 60 metaka.Ako si htio imati više 1 do 2 ... prikaži još! DM komad kod njegovih podobnih posilnih.A mi koji smo bili po rovovima nama poslije ku..r..a..c a njegovi podobivali penzije i stanove Nisam IPA u taj rat zbog koristi ,ali očito da neki propalitati iz njegove pratnje jesu a i on sam .
Lovriću....kad ćete se pozabaviti registrom agresora kokardaša i petokrakaša....kad će njihovi zločini doći na stranice tkz Hrvatski novinara...??? Kad ćete tražiti zabranu petokrake koju je agresor nosio na čelu i ubijao klao silovao sve ne srpsko stanovništvo od Slovenije 1900...do ... prikaži još! Kosova 1999..???
Kad ćete pitati Pupovca zašto prati svakog kokardaša na sudu???
Tko je pokazao taj papirić s Glavaševim rukopisom ,tko je pokazao salvetu Tuđmana i Miloševićagdje se dijelila BiH, tko je vidio što piše na Sanaderovom papiriću s Hernadijem , kakvi su to sudski dokazi koji ne postoje u arhivu za ... prikaži još! dokaze ,koji narod nikada nije vidio kako bi mogao kazati da je originalan ,a ne namješten i izmišljen od političkih protivnika
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Niste bili o tada Osijeku a sada pljujete i komentirate a nemate pojma što se tada događalo i kako su preživjeli!
jel prodao stan branimir.............dobro ga zacjenio
Glava je izigravao heroja ,junaka ,jurišnika kao bombaš,kao Savo Kovačević .A iz grada je išao samo da se slika na terenu.A mi smo bili na položajima,imali svaki po najviše 50 do 60 metaka.Ako si htio imati više 1 do 2 ... prikaži još! DM komad kod njegovih podobnih posilnih.A mi koji smo bili po rovovima nama poslije ku..r..a..c a njegovi podobivali penzije i stanove Nisam IPA u taj rat zbog koristi ,ali očito da neki propalitati iz njegove pratnje jesu a i on sam .
Lovriću....kad ćete se pozabaviti registrom agresora kokardaša i petokrakaša....kad će njihovi zločini doći na stranice tkz Hrvatski novinara...??? Kad ćete tražiti zabranu petokrake koju je agresor nosio na čelu i ubijao klao silovao sve ne srpsko stanovništvo od Slovenije 1900...do ... prikaži još! Kosova 1999..??? Kad ćete pitati Pupovca zašto prati svakog kokardaša na sudu???
Tko je pokazao taj papirić s Glavaševim rukopisom ,tko je pokazao salvetu Tuđmana i Miloševićagdje se dijelila BiH, tko je vidio što piše na Sanaderovom papiriću s Hernadijem , kakvi su to sudski dokazi koji ne postoje u arhivu za ... prikaži još! dokaze ,koji narod nikada nije vidio kako bi mogao kazati da je originalan ,a ne namješten i izmišljen od političkih protivnika