Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Rušenje starog mosta u Mostaru je zločin, ravan zločinima koje rade talibani rušenjem svih povjesnih spomenika na teritoriju koji su osvajali. Sam čin pokazuje stupanj razvoja i kulturu onih koji su ga srušili.
Neki kreten sruši ovakvo čudo graditeljstva, vrlo vjerojatno u ime velike Rvacke, mi sagradimo još stariji most, i naravno sve to masno platimo. Od plaće krelca koji je srušio do izgradnje još starijeg nego što je bio. Plus provizija pojedinim ... prikaži još! zaslužnim spodobama.......o JBT
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako je znao da ce biti gadjan i bit srusen!? Mora se priznati da su stavili exploziv na pravo mjesti i stvarno su ga muslimani znalacki minirali
Muslimani? Hahahahha, a zločinac praljak je bio u kladionici?
Ma da exploziv leti....pogledaj malo bolje..odkud lete...ako si glup nisi slijep!
Nema vojnika na kugli zemaljskoj koji ne bi porušio sve mostove ovog svijeta za život jednog svog suborca. Točka.
Osim ako nije general......
Ja isto mislim i za Dubrovnik!kad smo ga tukli reko sam nije vredan života čoveka!
I Nato bombanje pašaluka isto legalno i legitimno, kolateralnih žrtava uvijek je bilo i bit će
Rušenje starog mosta u Mostaru je zločin, ravan zločinima koje rade talibani rušenjem svih povjesnih spomenika na teritoriju koji su osvajali. Sam čin pokazuje stupanj razvoja i kulturu onih koji su ga srušili.
ne to pokazuje kulturu onih koji su ga koristili u vojne svrhe i naposljetku sami srušili.
Most i dalje ostaje, zločinci-rušitelci nestaju........
Neki kreten sruši ovakvo čudo graditeljstva, vrlo vjerojatno u ime velike Rvacke, mi sagradimo još stariji most, i naravno sve to masno platimo. Od plaće krelca koji je srušio do izgradnje još starijeg nego što je bio. Plus provizija pojedinim ... prikaži još! zaslužnim spodobama.......o JBT
Hvala Praljku !
hvala Arifu Pašaliću
valaH obojici......
Praljak je uzor trebaju svi istomišljenici da ga prate.....Po jednu bočicu....