Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Srbi se hvale novim MiGovima: "Hrvati, što ćete sad?" Što kao da smo mi pametniji nego vi . Kupujemo i mi nešto jako i ( skupo) i zna se .. I Hrvati ćemo raditi idućih 30 - 50 godina svaki ... prikaži još!ki radnik u Hrvatskoj po 3 mjeseca u godini da to otplaćujemo i da se leta tamo amo da se ne plašimo vas ... Možda više nego prije Kad u buduće kupimo oboje ono isto što ima i jadna gladna S. Koreja !!!! / Atomske staromodne 70 godina stari izum sa par novijih raketa i onda smo svi sretni i znamo sve.
Mena je sram što sam Hrvat, kad moja zemlja kupuje ove prastare izraubane avione od izraelaca, pa trgovina sa židovima zna se kako završi, oni su dvostruko zaradili a mi izgubili sve, jer ti avioni kad za 4. godine dođu ... prikaži još! u hrvatsku neće ih više od pola niokad poletjeti.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Predat ćemo se .......hahahhh😂😂😂😂😂
Srbi i avioni....držte se opanaka i traktora!
Srbi se hvale novim MiGovima: "Hrvati, što ćete sad?" Što kao da smo mi pametniji nego vi . Kupujemo i mi nešto jako i ( skupo) i zna se .. I Hrvati ćemo raditi idućih 30 - 50 godina svaki ... prikaži još!ki radnik u Hrvatskoj po 3 mjeseca u godini da to otplaćujemo i da se leta tamo amo da se ne plašimo vas ... Možda više nego prije Kad u buduće kupimo oboje ono isto što ima i jadna gladna S. Koreja !!!! / Atomske staromodne 70 godina stari izum sa par novijih raketa i onda smo svi sretni i znamo sve.
poobarat cemo ih ko trule kruske,,,,,eto sta cemo
Mena je sram što sam Hrvat, kad moja zemlja kupuje ove prastare izraubane avione od izraelaca, pa trgovina sa židovima zna se kako završi, oni su dvostruko zaradili a mi izgubili sve, jer ti avioni kad za 4. godine dođu ... prikaži još! u hrvatsku neće ih više od pola niokad poletjeti.