Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Novi mi35 smece ??? Taj 1 rjesi nasu eskadrilu kiowa sta pisete vi?? Meni se prije cini da smo mi skladiste americkog otpada...
Da? Objasni mi to malo? Šta ima bolje od Kiowe osim oklopa?
Mig-29, Mi-35, naoružane bespilotne letjelice nazvati starom kramom, hm čak i bivšim neprijaeljima ne možete, pametnije je respektirati ga.
Da smo mi dobili starog Shermana nazvali bi ga dokazom američke vojne superiornosti.... Hahhhahahahahaaaa
UHH,pravi se javljaju,narod RH ni nezna koliko vojnog smeča iz Amerike stiglo i još stiže i kontaminiranog oružja.
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Smeće je smeće američko ili rusko