Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ponekad sam jeo a ponekad i spavao u blizini leseva, pa bio je rat. razlika je sto su lesevi pored koji sam bio bili ostaci izginulih u boju (ne nasih) a ne ubijenih zarobljenika. nekada je proslo i nekoliko dana ... prikaži još! dok nebi stigli"sanitarci". ovome se cude oni koji su rat gledali iz fotelje
Da sad može pričati da su ga prisiljavali, ubijao je ali nije uživao. Masakrirao je jer je bio prisiljen. Kaje se.
Mog tatu su 1941.god. regrutirali u NDH ali je nakon mjesec dana pobjegao.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ponekad sam jeo a ponekad i spavao u blizini leseva, pa bio je rat. razlika je sto su lesevi pored koji sam bio bili ostaci izginulih u boju (ne nasih) a ne ubijenih zarobljenika. nekada je proslo i nekoliko dana ... prikaži još! dok nebi stigli"sanitarci". ovome se cude oni koji su rat gledali iz fotelje
Da sad može pričati da su ga prisiljavali, ubijao je ali nije uživao. Masakrirao je jer je bio prisiljen. Kaje se. Mog tatu su 1941.god. regrutirali u NDH ali je nakon mjesec dana pobjegao.