Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zalosno je sto se pojedini magarci i dalje osvrcu na proslost ja sam srbin ali sam navijao za Hrvatsku kada je Srbija ispala i zelim joj da osvoji svetsko prvenstvo jer ti momci su to zasluzili stvarno igraju dobro.Susedi samo ... prikaži još! napred a ovi novinari sto i dalje sire mrznju nikada dobro ne videli gamad raspala.Napred Vatreni
Pa normalno da ne mogu prihvatiti kada su ljubomorni što oni nisu prošli dalje...umjesto da im bude drago da je jedna ovako mala država a ujedno i susjedi ušli među 4 najbolje momčadi.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zalosno je sto se pojedini magarci i dalje osvrcu na proslost ja sam srbin ali sam navijao za Hrvatsku kada je Srbija ispala i zelim joj da osvoji svetsko prvenstvo jer ti momci su to zasluzili stvarno igraju dobro.Susedi samo ... prikaži još! napred a ovi novinari sto i dalje sire mrznju nikada dobro ne videli gamad raspala.Napred Vatreni
Svaka čast na komentaru.Pozdrav!
Naravno,svaka čast na komentaru!
:-D +++
Ti pripadas onom dijelu gradanske i normalne Srbije. Svaka cast i kapa do poda.
Svaka cast...
Pa normalno da ne mogu prihvatiti kada su ljubomorni što oni nisu prošli dalje...umjesto da im bude drago da je jedna ovako mala država a ujedno i susjedi ušli među 4 najbolje momčadi.
Novinarska posla, pišu kaj moraju pisati, hrane one kojima takva hrana treba .
Croatia! I love you! Croatia is the best! Ukrainian.
Nema potrebe da se čovjek nervira oko nekih trivija, idemo dalje do finala.
Citala komentare pa oni su skroz zadojeni mrznjom prema nama...grozno
Kod nas nema takvih prema njima ?
kako kod koga ja imam par ljudi iz Srbije cisto su mi okej