Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Joj joj joj joj. Pa sto vam taj tito i jugoslavija jos uvijek znace? Daj ne pisite vise o tim govnima. dosadno je vise i citati te vase novine jugoslaqvenske slave i komunisticke diktature.
Da. Bas tako. I tebi su titovi komunisti utrli u taj pticji mozak kojesta. Trambuljas kao papagaj. Ruse je tito sredio a jos 1951 su moji i tvoji roditelji placali Rusiji obavezu i odvajali od uroda i stoke, za ratnu ... prikaži još! pomoc. Ne pricaj kad ti stvari nisu poznate.
<čitam ovo što je napisano za Yugoslaviju. Totalna glupost. I ako Expres odlišna štiva za čitanje , ovo je tako glupo napisano , da ni pas sa maslom nemože pojest.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Joj joj joj joj. Pa sto vam taj tito i jugoslavija jos uvijek znace? Daj ne pisite vise o tim govnima. dosadno je vise i citati te vase novine jugoslaqvenske slave i komunisticke diktature.
Svaka cast na komentaru vidi se da si ercegovno
ruska gamad tito ih je sve sredio
Da. Bas tako. I tebi su titovi komunisti utrli u taj pticji mozak kojesta. Trambuljas kao papagaj. Ruse je tito sredio a jos 1951 su moji i tvoji roditelji placali Rusiji obavezu i odvajali od uroda i stoke, za ratnu ... prikaži još! pomoc. Ne pricaj kad ti stvari nisu poznate.
Nikolice trkeljas bezveze cini mi se da ti je neko gadno isprao mozak il djed ustasa il tata lopov
trkelja kao staljin
Svaka cast na komentaru vidi se da si ercegovno
<čitam ovo što je napisano za Yugoslaviju. Totalna glupost. I ako Expres odlišna štiva za čitanje , ovo je tako glupo napisano , da ni pas sa maslom nemože pojest.