Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naravno da ide kriza..domoljubi i Marić spremaju nove Zakone,trošarine, pomaže im Kujunžić.. vraćaju se sa godišnjeg iz tunguzije, potrošili lovu-pa da još malo namuzu...evo , sada će u 9 mjesecu penzićima narasti primanja od vrtoglavih 0.41%...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kud sad , - nova kriza!? Kod nas još traje ona stara! To znači da ćemo imati dvije.
Naravno da ide kriza..domoljubi i Marić spremaju nove Zakone,trošarine, pomaže im Kujunžić.. vraćaju se sa godišnjeg iz tunguzije, potrošili lovu-pa da još malo namuzu...evo , sada će u 9 mjesecu penzićima narasti primanja od vrtoglavih 0.41%...
nemamo se cega bojati ,,ko svica smo ,mozda i bolje ,,,govore adezenjare
Već me sad strah da ću gladan bit.
Kakva kriza, ja jedem šta imam i mislim što hoću. Ko bolje živi od mene?