Književnost i kultura
225775 prikaza

'Prisjeo mi je Thompson. Ne znam hoću li se vratiti u Hrvatsku'

Komentari 19 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • radnik 16:52 02.Rujan 2025.

Mi smo proveli na ratištu dovoljno i znamo zašto . Stalno se trebamo ispričavati za nedjela pojedinaca . To se stavlja u prvi plan a to što smo stvorili državu koju smo željeli nekima je nebitno . Koncert je u ... prikaži još! u ZG bio odličan , pjesme svidjele se ili ne nebitno je ali to je bilo sveukupno savršeno . Taj jal koji dolazi od pojedinaca koji se ponašaju kao vrsni intelektualci je bijedan i jadan . Na koncertu bilo nas je dovoljno da pokažemo da postoji Hrvatska koju ćemo čuvati i sačuvati .

• maramarina 18:33 02.Rujan 2025.

Gay parada je u redu ,Thompson smeta. Ovaj pjeva o naciji a s ovima nacija nestaje!

• Zvonko-telefonko 21:08 03.Rujan 2025.

Kome smeta više od pola milijuna domoljuba u Hrvatskoj , van iz Hrvatske i i ostanite vani.

• Mikić 13:04 02.Rujan 2025.

To i je TAKTIKA vlastodržaca ne samo našeg prostora; "pametni i obrazovani "AUS" ostaju sjecikese i potkupljeni sitnižom da GLASAJU ZA SADAŠNJOST A NE BUDUĆNOST.😭😭😭😭FUJJJ !

• ubojicacetnikaiustasa 14:33 02.Rujan 2025.

Hrvatska je leglo ustaša i fašista, treba netko poduzet nešto o tome

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.