Top News
56549 prikaza

Svi misteriji Vladimire Palfi, vladarice Živog zida

Komentari 21 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SiLa 19:03 01.Svibanj 2018.

    A krađu odjeće nitko od novinara ne usudi se spomenuti? 2013. godine Vladimira Palfi je uhvaćena u krađi robe u butiku. Uhvaćena je u kvartu Stenjevec, dijelu grada Zagreba. O svemu je napravljen policijski očevid. Njeni sumještani iz Međimurja pak ... prikaži još! svjedoče da je skupa s obitelji krala po supermarketima. Kleptomanka?

  • johny 12:06 30.Travanj 2018.

    reko sam ja odmah da je taj živi zid pizdarija na čelu sa mutavim sinčićem i njegovom babom,koja mu je šef,a o onom kretenu pernaru nije potreban komentar,međutim večina glupih ljudi bude glasala za njih,jbga,to ti je uvijek tak,ne daj ... prikaži još! nam bože njihove vlade,onda smo stvarno u kurcu.

  • Ferdo 16:05 01.Svibanj 2018.

    U rujnu 2016. godine objavljeno je u svim medijima da se Vladimira Palfi, jedna od osnivačica i supredsjednica Živog zida, lažno predstavljala kao inženjerka građevine. Uz njezino ime na kandidacijskoj listi za Sabor pisalo je dipl.ing. Novinari su utvrdili da ... prikaži još! da nije diplomirala građevinu ni na jednom od građevinskih fakulteta u Hrvatskoj , a iz Građevinskog Fakulteta u Osijeku stigla je obavijest: „Bila je upisana na I. godinu sveučilišnog dodiplomskog studija u akademskoj 2002/03. godini. Nak

  • Gašpar 23:15 02.Svibanj 2018.

    Sreo sam je više puta zapravo i upoznao u jednom kafiću u Vlaškoj (ime kafića počinje sa slovom "V") gdje je stalno nešto planirala i radila sa osobom N.S. i ako je ostala takva glupača kakva je tada bila, onda ... prikaži još!a je samo mala glupača, ali bojim se da nije...

  • omer 07:32 01.Svibanj 2018.

    Kako sad vladajuća stranka u strahu naručuje ovaj propagandni članak o blačenju Ž. Zida i njegovih najboljih članova. Niti ta Gebelovska propaganda im neće pomoći srušiti Ž. Zid koji strahoviti raste i bit će uskoro i br. 1. u državi.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.