Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa oni kojima smo držali svijeću trebali su malo podijeliti profit ili dati pristup, sad je kasno, Rusi dolaze istočno od Eufrata i dat će svojim saveznicima i ja vam mogu sa 99,99% reći tko će dobiti dio kolača. Rekli ... prikaži još!i bi Rusi nismo mi zločesti dečki ko Ameri.
ajde ne kenjaj ,svi koji ne pusu u tvoje gajde su glupi ,,ako se sa cim slazem jest da si pun samopouzdanja ,,ali to obicno krasi i cobane koji cuvaju ovce ,naime misle da sve znaju u zivotu
sexy-trubadur: daj pročitaj pažljivo moj prvi komentar pa potom tvoju primjedbu, pa reci što si uočio.Ako ne ide, pozdravi potom čobane oni su sigurno razumjeli što sam napisao pa nek ti pomognu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa oni kojima smo držali svijeću trebali su malo podijeliti profit ili dati pristup, sad je kasno, Rusi dolaze istočno od Eufrata i dat će svojim saveznicima i ja vam mogu sa 99,99% reći tko će dobiti dio kolača. Rekli ... prikaži još!i bi Rusi nismo mi zločesti dečki ko Ameri.
pa tebi je ok ako tu hrvatsku naftu ameri kradu ,a ako rusi pocnu ,e to ne valja ,,,mudro zboris ,nema sta
sexy-trubadur, čitaj s razumijevanjem, lupaj po čavlu s čekičem.
ajde ne kenjaj ,svi koji ne pusu u tvoje gajde su glupi ,,ako se sa cim slazem jest da si pun samopouzdanja ,,ali to obicno krasi i cobane koji cuvaju ovce ,naime misle da sve znaju u zivotu
sexy-trubadur: daj pročitaj pažljivo moj prvi komentar pa potom tvoju primjedbu, pa reci što si uočio.Ako ne ide, pozdravi potom čobane oni su sigurno razumjeli što sam napisao pa nek ti pomognu.
tjesi se , tjesi
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site