Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo sa Đilasom...dozvolite da posumnja...kao student iz TIPSA sam radila seminarski rad Dolazak Tita na čelo partije...između ostalog po Đilasovoj knjizi objavljenoj 1956 ima interesantnih stvari...dr Babić mi nije dozvolio javno čitanje seminarskih rada samo je dao ocjenu pet...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo sa Đilasom...dozvolite da posumnja...kao student iz TIPSA sam radila seminarski rad Dolazak Tita na čelo partije...između ostalog po Đilasovoj knjizi objavljenoj 1956 ima interesantnih stvari...dr Babić mi nije dozvolio javno čitanje seminarskih rada samo je dao ocjenu pet...
na pogreb mu je doslo mnogo ljudi, a nitko se nije sjetio ponijeti gkogov kplac