Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Večеrаs sam slobоdna Žеlitе li poрiti pićе, kliknite vezu da biste pronašli moj ргоfil s tеlefonsкim brojеm ––– www.kisstok.com
ma kakva NDH,bili smo njemačke sluge a A.P. lopina svjetska,imali bi ranije šansu postati samostalni ali desila se 1928g. i ubojstvo Stjepana Radića od strane gle čuda,srpske strane.nakon NDH isto pušiona sa Tiletom diktatorom,a devedesetih gdje su vojnici i civili ... prikaži još! ginuli za domovinu Tiletov najmlađi general,Kanadski pizzajol i ostatak ekipe uvale nam tuki sa privatizacijom,pokradena domovina i 200 bogatih obitelji a vi sirotinjo ne živite nego preživljavajte....
bestZločinac, tito nije bio moj otac a ja tebi nisam juak, nego reci osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Večеrаs sam slobоdna Žеlitе li poрiti pićе, kliknite vezu da biste pronašli moj ргоfil s tеlefonsкim brojеm ––– www.kisstok.com
ma kakva NDH,bili smo njemačke sluge a A.P. lopina svjetska,imali bi ranije šansu postati samostalni ali desila se 1928g. i ubojstvo Stjepana Radića od strane gle čuda,srpske strane.nakon NDH isto pušiona sa Tiletom diktatorom,a devedesetih gdje su vojnici i civili ... prikaži još! ginuli za domovinu Tiletov najmlađi general,Kanadski pizzajol i ostatak ekipe uvale nam tuki sa privatizacijom,pokradena domovina i 200 bogatih obitelji a vi sirotinjo ne živite nego preživljavajte....
ma kakva diktatura s titom radnik je bio bogat.
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
wc ustašo
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
zločinac ti je tata ujo
bestZločinac, tito nije bio moj otac a ja tebi nisam juak, nego reci osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
kazem ti da ste izgubili 1945 sad kmeci
titu slava ivelika hvala
tito je Zločinac i mrtav, ucrvao se. BRAVOOOO ZA CRVEEEE.
zločinac ti je krepao u madrudu
bestZločinac, nije meni crkao ali u pravu si, je zločinac isto kao i onaj na dedinju, tito Zločinac.
Boк! Mоlim vas, glаsаjtе zа mоjе еrotske fotоgrafije nа mojоj straniсi – www.KissTok.com
Lоkalnim mamamа tгеba аnоnimni SEX! Sаmo рoruкa i рitaj dа jеbеš! –– www.KissTok.com
Ne treba se čuditi budaletini već onima koji su dopustili da doktorira te bude profesor na fakultetu.