Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me pošto zagovarate Tuđmana sada kada je mrtav , (što naravno uzimate selektivno ) koliko je taj isti Tuđman prebrojio mrtvih u Jasenovcu ? Ono što ja znam oko 30.000 , da je živ danas bi bio glavni revizoionista ... prikaži još! . Zato vas molim kada slijedeći put uzmete Tuđmana u usta prvo napišite u Jasenovcu nije bilo više od 30.000 mrtvih (iz to on je bio u to vrijeme komunista i partizan tako da je sigurno dodao dvostruko više nego što je tada stvarno mislio )
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tuđman je bio kretensko idiotsko govno, fasla bogu pa je crkletina
Zanima me pošto zagovarate Tuđmana sada kada je mrtav , (što naravno uzimate selektivno ) koliko je taj isti Tuđman prebrojio mrtvih u Jasenovcu ? Ono što ja znam oko 30.000 , da je živ danas bi bio glavni revizoionista ... prikaži još! . Zato vas molim kada slijedeći put uzmete Tuđmana u usta prvo napišite u Jasenovcu nije bilo više od 30.000 mrtvih (iz to on je bio u to vrijeme komunista i partizan tako da je sigurno dodao dvostruko više nego što je tada stvarno mislio )