Top News
35629 prikaza

Thompson: U domovini ikona, u inozemstvu sramota

Komentari 47 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jaws5 20:11 28.Srpanj 2018.

    BiH nije Hrvatska ali tamo su velike Hrvatske zajednice isto kao i u drugim svjetskim zemljama i kontinentima pa u čemu razlika kretenčino !? Malo nas je ali nas ima ! A druga stvar , bi li ti novinarčiću dozvolio ... prikaži još!io da tebi netko zapovijeda u tvojoj kući ? Sigurno ne bi pa što nas boli K.... što će drugi kazati. Žalosni članak koji govori puno o autoru , lječenom šizofreničaru i alergičaru na Hrvatsku .

  • metkovic5 12:05 28.Srpanj 2018.

    Samo sam pročitao naslov i svatio: Ovaj portal je u Srbiji ikona a pravim Hrvatima sra mota

  • iva402 21:31 28.Srpanj 2018.

    Antihrvatski panflet novinarcica koji ne zna o cemu pise.Novinarcic ne zna da u BIH zive i Hrvati,pa da pjevac pjeva o svome narodu.Novinarcicu kada osvojis Pulicera na svoje slavlje mozes zvati bilo koga ,pa i Kekija Mile.Ali takva novinarska prostitutka ... prikaži još! kao doticni Ilko ne moze osvojiti nagradu ni Donje Pripizdine, tako da Mile ne bude peval.Mladi u RH ne nasjedaju na ovakve skojevce kao ovaj .Pogledaj posjecenost koncerata Marka i Mileta,1:10.

  • nikolce 12:13 28.Srpanj 2018.

    MPT I Vukov Vice su ikone u nasoj glazbi. Oni ce zivjeti s nama dok postojimo,bilo to nekom drago ili ne.Sramota u svijetu nas bas ni najmanje ne zanima. Nije li bila sramota od SVIJETA kad su nas cetnici napalii ... prikaži još! razarali nam sela i gradove,ubijali nas kao beskorisnu gamad a taj isti SVIJET nam je okrenuo ledja i zabranio nam se naoruzavati da se obranimo? Koliko je tu sramote u usporedbi s MPT koji nas je bodrio pjesmom da se ujedinimo i branimo taj komad Bogom nam dat komadic neba.

  • nikolce 12:05 28.Srpanj 2018.

    Procitah ovaj clanak i cudom se cudim da tako s puno mrznje opisase MPT i sve njegove zabrane koje su mu priredili kevnici Hrvatske u tim i takvim zemljam u kojima je zabranjen. KAKO je lijepo da nas "ceo cbet ... prikaži još! raumije".TU nisu upleteni oni koje smo imali prilike neki dan procitati u nekim portalima koji pisu za strane velike agencije.Lijepa li si je pjesma koja pjeva o nama narodu koji se zovu Hrvati a koliko je i tebi i meni poznato i u Herceg-Bosni ih ima.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.