Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
.....fucker.........nije anemican.....pazite komada 4, niti jednu niti dvije......četri...u kojem svijetu sada mi zivimo....Tito vrati se sve tije oprošteno...
Neču doživjeti da čitam i istinu i o njegovim generalima možda isto kad prođe nešto godina krene " demokratska istina "i o tome ... Kako je sve te tajne užitke i perverzije kurvanje dijelio i sa svojim generalima ?- Što ... prikaži još!- Što su generali njegovi ako je on zločinac i što reći ? za njegov narod tko su ti ? Znamo da nije bio Srbin ... ? ,Zanima li nas i seksualni život njegovih generala kad je to na redu ??? Ili ga nisu nikad imali ???
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ajde samo blatite tita i konmunizam taj đureković je bio u aferama zajedno s špijlkom i sinom mu to je sve bilo mutno,,,
tito za vrijeme drugova bio je gospodin ... a ovi današnji za vrijeme gospode nisu ni drugovi a kamoli gospoda..jednostavno osobe iz kaljuže su
E, moj Rašeta. Mislio sam da si bolji novinar.
.....fucker.........nije anemican.....pazite komada 4, niti jednu niti dvije......četri...u kojem svijetu sada mi zivimo....Tito vrati se sve tije oprošteno...
Neču doživjeti da čitam i istinu i o njegovim generalima možda isto kad prođe nešto godina krene " demokratska istina "i o tome ... Kako je sve te tajne užitke i perverzije kurvanje dijelio i sa svojim generalima ?- Što ... prikaži još!- Što su generali njegovi ako je on zločinac i što reći ? za njegov narod tko su ti ? Znamo da nije bio Srbin ... ? ,Zanima li nas i seksualni život njegovih generala kad je to na redu ??? Ili ga nisu nikad imali ???