Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Krepani matora komunistička nakazo, četnička fukaro, Thompsona voli Hrvatski narod, a tebe smrdušo samo četnici i crveni fašisti usrana babuško...smrdiš po mržnji...
Florjane ustaško govedo , tomspna nevoli Hrvatski narod veš nekoliko maloumika kao što i sam ., Nekoliko kvazi ustaša koji bi rado do zemuna a nemogu ni do Une ,Neretve . Onaj ostatak od nekoliko hiljada dođe na koncert samo ... prikaži još! da se vidi da su bili i sutra pričaju doživljaj po seoskim kafanama pokazujuči seRfije sa maicom i zastavom tek toliko da dokažu "koliki su Hrvati "" i da uopče jesu .
Florjane ustaško govedo , tomspna nevoli Hrvatski narod veš nekoliko maloumika kao što i sam ., Nekoliko kvazi ustaša koji bi rado do zemuna a nemogu ni do Une ,Neretve . Onaj ostatak od nekoliko hiljada dođe na koncert samo ... prikaži još! da se vidi da su bili i sutra pričaju doživljaj po seoskim kafanama pokazujuči seRfije sa maicom i zastavom tek toliko da dokažu "koliki su Hrvati "" i da uopče jesu .
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dečki, ne treba previše pameti da se razumije ovaj tekst. Samo malo sluha. Probajte poslušati Dunju Vejzović i tog Thompsona.
Uvijek Svoj Na Svome i Svoj Za Svoje UU🖤
Florijane BUDALO NEOISMENA !
Krepani matora komunistička nakazo, četnička fukaro, Thompsona voli Hrvatski narod, a tebe smrdušo samo četnici i crveni fašisti usrana babuško...smrdiš po mržnji...
Florijane, opet nisi popio lijekove? Sudeći po tvojim komentarima, mentalno zdravlje ti je sve lošije.
Liči na impotentnog Trumpa !!!