Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ono malo sto je poznam kao bivsi radnik podravke nije me se dojmila dosta bahata osoba a sto se tice humanitarne pomoci to je bila prvenstveno podravkina roba u prevodu da sam ja to isto pokusao napraviti jednostavno bi mw ... prikaži još!mw odkantali nadredeni a nju ocito nisu smjeli
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
i tako mara Bareza sve svoje bogatsvo ostavila sirotinji Glavaševu sinu. časni su ti Glavaši ljudi.
zvuci jako "vjerodostojno"...
Ista Severina " srpska cajka "
Ono malo sto je poznam kao bivsi radnik podravke nije me se dojmila dosta bahata osoba a sto se tice humanitarne pomoci to je bila prvenstveno podravkina roba u prevodu da sam ja to isto pokusao napraviti jednostavno bi mw ... prikaži još!mw odkantali nadredeni a nju ocito nisu smjeli
Mali Glavaš je morao dobro" prašiti" bakicu dok je tako nagrađen. I tata bi sine !!!!!!