Politika i društvo
4451 prikaza

Tko su opskurni likovi koji su došli na komemoraciju za zločinca Mladića?

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Florijan 11:38 07.Rujan 2026.

Nisu to nikakvi opskurni likovi to su isti kao i ostalih 99% Srba, kao i on i što su posipali cvijećem tenkove koji su putovali u Hrvatsku ubijati, razarati... Na pogrebu će biti i po rođenju Hrvata komunista iz Možemo ... prikaži još! i dijela SDP , kojima je R.Mladić heroj koji nije uspio ono čemu su se nadali. neću im navoditi imena...oni svojim djelovanjem svakodnevno pljuju po Hrvatima i državi hrvatskoj, ima ih u dnevnim novinama, u svim Tv kućama.

• Amigo91 12:09 07.Rujan 2026.

Ove fotke dokazuju da sam bio u krivu kad sam mislio da je kraj svim tim idejama o ratovanju i mržnji prema hrvatima i Hrvatskoj od strane srba. Sad vidim da su tu likovi koji se nisu ni rodili devedesetih, ... prikaži još! a promoviraju mržnju i zlo prema Hrvatskoj i hrvatima. Nisu mi jasni ti mozgovi...

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.