Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najveći teoretičari zavjere su ovi koji, poput vas, pišu izmišljenje teorije zavjere o teoretičarima zavjere i "antivakserima". A činjenica je da su cjepiva eksperimentalna, da u određenoj mjeri izazivaju i teške nuspojave sa teškim posljedicama. Index.hr danas donosi članak o ... prikaži još!o supruzi slovenskog diplomata koja je umrla nakon cijepljenja. A ja osobno znam najmanje jednu osobu, imenom i prezimenom, koja trenutno leži u bolnici, oduzetih ruku i nogu, nakon primljenje 2. doze cjepiva.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
to nece nikad prestat
Najveći teoretičari zavjere su ovi koji, poput vas, pišu izmišljenje teorije zavjere o teoretičarima zavjere i "antivakserima". A činjenica je da su cjepiva eksperimentalna, da u određenoj mjeri izazivaju i teške nuspojave sa teškim posljedicama. Index.hr danas donosi članak o ... prikaži još!o supruzi slovenskog diplomata koja je umrla nakon cijepljenja. A ja osobno znam najmanje jednu osobu, imenom i prezimenom, koja trenutno leži u bolnici, oduzetih ruku i nogu, nakon primljenje 2. doze cjepiva.