Life
76582 prikaza

"Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I nemojte!"

Komentari 48 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • joewallace 00:14 24.Listopad 2018.

    Ovaj da je ga novinar pitao o šešelju on bi ga pohvalio kao i vučića isto kao i dobrotu čosiča koji je bio jedan od protagonista velike Srbije,ovaj nije čak ni komunista nego četnik koji obožava četnike i velikosrbe,a Hrvatske ... prikaži još! branitelje naziva ustašama tako nas nazivaju samo četnici.

    • planinska 10:19 25.Listopad 2018.

      ,dobro si to konstatirao,,,zamisli sa kime se je on druzio,,,bez komentara,,,a mi cekamo drzavu toliko stoljeca,,,i docekali ,,,kakva je takva ali je Republika Hrvatska,,,to njega jebe,,,a gdje zivi,,,

    • joewallace 09:35 26.Listopad 2018.

      Pa taj četnik pišem četnik jer taj nije ni komunista ni socialist nego pravi četnik,on se družio sa četnicima i priča o njima u najboljem svjetlu ili u najmanju ruku objektivno dok Hrvatske branitelje naziva ustašama kao i većim djelom ... prikaži još! nas Hrvate koji smo se oduprijeti srpskom fašizmu i takvi žive u Hrvatskoj i nazivaju se intelektualno elitnom,danas je izgleda popularno biti anti-hrvat i odma si intelektualac pa ovakvi kao ovaj pip.

  • klitko 00:26 24.Listopad 2018.

    Cijenim mandica..covjek koji ima svoj stav i misljenje..al se ne slazem sa puno toga sto je izjavio...previse je izjava generala poslije bitke..danas je sve to lako reci ali povjesne okolnosti nismo stvarali samo mi.

  • prepri43 18:12 24.Listopad 2018.

    Imao sam sreću ili nesreću poznavati danas uglednog psihijatra, koji je kao specijalizant dijelio podstanarstvo s tim spolno nedefiniranim likom.Kako je Mandić tada već bio u javnosti poznato ime iznenadila me je vrlo loša slika, koju je o njemu dao ... prikaži još! netko, koji je bio blizu njega i k tome još specijalizirao psihijatriju.Sve se kasnije pokazalo kao izvrstno postavljena diagnoza.

  • Dr.Oz 17:21 24.Listopad 2018.

    Mandić pokušava biti objektivan, a ispada potpuna neznalica. Intelektualac bi trebao znati da akcija rezultira reakcijom. Opanjkava Tuđmana i domovinski rat bez raščlambe o uzrocima. Ako nije pokvaren, onda je glup.

    • joewallace 09:48 26.Listopad 2018.

      Tipično četnički glup da glupljih ne može biti,da netko može toliko mrziti narod svojim živi i okružen je to nema nigdje ni kod Srba ni kod Bošnjaka a kamo li drugih,danas je popularno biti anti-hrvat i odma si intelektualac.

  • nikolce 11:45 24.Listopad 2018.

    Boze moj! Kako je njemu kad izgovori rijec - Hrvatska?

    • fango_ 15:50 24.Listopad 2018.

      pa vjerojatno kako je i tebi bilo tesko izgovoriti prije rata - Jugoslavija

    • joewallace 09:43 26.Listopad 2018.

      Ovaj tip je tipični četnik nije on komunist a još manje socijalist on je četnik,a i potvrdio je ti jer u tekstu kaže da je bio protiv komunista a Hrvatske branitelje naziva ustašama i govori da nije bilo agresije na ... prikaži još! Hrvatsku nego civilni rat a pitanje o Kosovu kad je ga novinar upitao najbolje potvrđuje njegovo čelništvom i takvi se nazivaju intelektualnim bože sačuvaj,za tog tipa je sve Hrvatsko teško izgovoriti i onda sve naziva ustašama to samo ima u Hrvatskoj nigdje drugdje niti kod Srba

    • joewallace 09:45 26.Listopad 2018.

      Niti Bošnjaka da netko do te mjere mrzi svoj narod i narod svojim živi i okružen je,iz njega naprosto vrijeme mržnja prema Hrvatskoj i Hrvatica a takvi su samo četnici.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.