Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja mislim da je daleko veća misterija kak na dan napada na twinse ni jedan Židov nije tam došel na posel, a bilo ih je zaposleno preko tisuću? Svi su "slučajno" bili bolesni, na putu, na godišnjem.... Aha
Sud je odlučio da je Philip poginula dok je pomagala unesrećenima u napadu. 31. siječnja 2008. godine. Zar nije nestala ili poginula11 rujna 2001. godine? Kako sad 2008? Dali sam ja to nešto krivo pročitao ili je nešto naopako napisano?
Krivo si pročitao. 31. siječnja 2008. nije nastavak rečenice (vidi točku ispred) nego početak nove rečenice. Dakle, 31. siječnja 2008. godine je datum kada je i službeno odlučeno da je ona 2.751. žrtva terorističkog napada.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja mislim da je daleko veća misterija kak na dan napada na twinse ni jedan Židov nije tam došel na posel, a bilo ih je zaposleno preko tisuću? Svi su "slučajno" bili bolesni, na putu, na godišnjem.... Aha
Sud je odlučio da je Philip poginula dok je pomagala unesrećenima u napadu. 31. siječnja 2008. godine. Zar nije nestala ili poginula11 rujna 2001. godine? Kako sad 2008? Dali sam ja to nešto krivo pročitao ili je nešto naopako napisano?
Krivo si pročitao. 31. siječnja 2008. nije nastavak rečenice (vidi točku ispred) nego početak nove rečenice. Dakle, 31. siječnja 2008. godine je datum kada je i službeno odlučeno da je ona 2.751. žrtva terorističkog napada.
A, placa li vama neko da ne spominjete 3. zgradu??? Normalno da je glupo napisati 2 aviona, 3 zgrade. Do kad cete ljdima prodavati maglu?