Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jadan si kao i tvoj komentar..more jada i bjede da neznas nista drugo osim te isfurane "na goli otok" .
Malo te pali to sa muskima pa sad tu fol seres po tome a vjerojatno si vec imao gay iskustva . Zbljuv!
Smradu pederski, zbog takvih kao ti nam i organiziraju razne pride parade i truju bolešću mladež, ma sve bi ja vas kao za vrijeme invizicije!!. Bolest treba iskorijeniti a ne širiti je poput tebe i takvih sličnih!!, pljuj!!
teška K....!, ubij se!, ja sam ti stvarao državu i cijela moja obitelj da bi ti mogla ili mogao ( tko zna što si, sigurno dvospolac ili dvocijevka ) širiti svoju poremećenost i boleštine ili takvi jadni ljudi poput tebe!!, ... prikaži još! mršššš u 3 pm zaražene!!!!
Mika75 ti si točno tip seljačine maloumne i zadrte konzervativni nusprodukt ovog sjebanog drustva. Dao Bog da te silovalo krdo napaljenih pedera seljačino sjebana u glavu. Latentni pederu!!!!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja bi pedere smjestio sve na goli otok!
Jadan si kao i tvoj komentar..more jada i bjede da neznas nista drugo osim te isfurane "na goli otok" . Malo te pali to sa muskima pa sad tu fol seres po tome a vjerojatno si vec imao gay iskustva . Zbljuv!
Smradu pederski, zbog takvih kao ti nam i organiziraju razne pride parade i truju bolešću mladež, ma sve bi ja vas kao za vrijeme invizicije!!. Bolest treba iskorijeniti a ne širiti je poput tebe i takvih sličnih!!, pljuj!!
bolesno zašto ljude muču šta policija radi
šta znači kaj
simoldon ne šta je kod nas u dalmaciji vi kazete kaj i buraz ja sam dalmatinac ti hrvat pa šta
ima jedan izraz bolji nije kaj nego šta
možda ti idi zaudarat nekome drugome sroljo
teška K....!, ubij se!, ja sam ti stvarao državu i cijela moja obitelj da bi ti mogla ili mogao ( tko zna što si, sigurno dvospolac ili dvocijevka ) širiti svoju poremećenost i boleštine ili takvi jadni ljudi poput tebe!!, ... prikaži još! mršššš u 3 pm zaražene!!!!
Mika75 ti si točno tip seljačine maloumne i zadrte konzervativni nusprodukt ovog sjebanog drustva. Dao Bog da te silovalo krdo napaljenih pedera seljačino sjebana u glavu. Latentni pederu!!!!!!
droljo sjebana u glavu!!!, mršššš!!