Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa osa se je i tako razgradila pa je zapravo niti nema unutra ali da kojim slučajem ostane unutra vidljiva mislim da bi je puno nas prestalo jesti tog dana kada bi ju našli unutra.
Ubijte me, al cijeli život jedem smokve i svaku otvorim a nikad ose il šta drugo vidio nisam. Jedino me jednom ujeo mrav za jezik iz paradajza, nožem su ga vadili koliko se ukopao
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa osa se je i tako razgradila pa je zapravo niti nema unutra ali da kojim slučajem ostane unutra vidljiva mislim da bi je puno nas prestalo jesti tog dana kada bi ju našli unutra.
Ubijte me, al cijeli život jedem smokve i svaku otvorim a nikad ose il šta drugo vidio nisam. Jedino me jednom ujeo mrav za jezik iz paradajza, nožem su ga vadili koliko se ukopao
huhu nisam ovo znao