Life
26444 prikaza

I susjedi su šutjeli o zlostavljanju malog Denisa

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • stradanje 08:49 28.Svibanj 2018.

    Otac pati a majka monstrum valjda u svojoj glavi razmišlja kako da tu patnju poveća. Ne tako davno, jedno divno djete je samo sebi oduzelo život,snimio je razlog radi kojeg je to napravio, ukratko,: "moja draga majka je dovodila u ... prikaži još! stan njemu nepoznate stričeke, koji su ga maltretirali i tukli". Ta majka je slušala njegove snimljene rječi, nije suzu pustila, imala je neki osmjeh na licu sa izrazom "rješila se tereta". Dječak je imao 8 god. Ovo je stvarna priča, al' majke, prave majke su divne!

  • domaci 17:15 31.Svibanj 2018.

    ta ista mama je izbacivala stariju cerku iz stana dok je zivjela sa njom, a mladju preferirala. Sad od kad je mladja cerka kod nje, curica je pocela ispoljavati nazapancenu agresiju prema drugoj djeci u skoli, jednog decka je doslovce ... prikaži još!e iscipelarila nogama na podu , a dok je bila kod tate, bila je sasvim druga osoba!

  • domaci 17:12 31.Svibanj 2018.

    Pulski centar za soc.skrb je inace poznat po svom "kvalitetnom radu" Uglavnom su tamo uposlenice, koje ili mrze muskarce, ili imaju patolosku maniju ispoljavanja svoje sluzbene moci nad ocevima. Imam direktnu provjerenu informaciju da su djelatnice tog centra inzistirale da ... prikaži još!a se cerke jednog mog poznanika vrate njihovoj majci, usprkos evidentnih dokaza da je majka psihicki nepodobna za zbrigu , i odgoj djece. Evidentirane su sms poruke njenom bivsem muzu "ubit cu djecu i sebe ako mi se ne vratis

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.