Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pišete li išta za Hrvatsku i Hrvate? A ne samo protiv ? Ako su se radili zločini više su opravdaniji od onih koji su bili nad Hrvatima počinjeni. Hrvati su kroz svoju povijest cijelo vrijeme bili u pravu usprkos zločinima ... prikaži još!ma kojih je bilo i sa njihove strane.
opet ovom nacisti,koja je on bio ličnost koljač i zločinac saveznik hitlera idraŽE mihajlovića.nek njega u madridu ona hrv koju je on sanjao s kon logorima i rasnim zakonima raspala se ko kula od karata.a svoje pulene ostavio same uaustriji, ... prikaži još! vojska ndha 5 000 vojnika
nestali ste 1945 i još revete za antom eno ti ga u madridu .vidis pizdelić j mislio da ce vjecnio zivjet haha udba ga locirala,, sjecasse kako se aretuković skrivao i opet je dosao u jugoslaviju nasudenje ,necete nikada vladati ... prikaži još!i i revati za dom spremni,
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, natjeraj me, zabrani mi govoriti da je tito Zločinac, da su partizani Zločinci i izvršitelji Zločina, da je komunizam Zločinačka ideologija, da je juga Zločinačka tvorevina
bestZločinac, opet skačeš od bijesa. Napiši komentar, pročitaj ga sa razumijevanjem i tek onda objavi. Nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se. Antifašizam koji ti slijediš je novi oblik fašizma. Najveći fašisti su antife.
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, nećeš izgleda nikada naučiti, ajde polako napiši misao,,,taaaaako,,, sad pročitaj sa razumijevanjem,,,polako, nemoj se žuriti, ima vremena, pričekat ću,,, jesi li pročitao? Jesi, ok, siguran si da si to htio napisati? Nećeš ništa mijenjati? E sad stisni ovo "odgovori".
bestZločinac pokušavajući me uvrijediti svojim nazivima samo pokazuje kolika si u životu kukavica i koristiš se internetom jer ovo mi u lice sigurno ne bi imao hrabrosti reći. "Internet ratnik" fašista
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Samo pisite o nasem Poglavniku. Bolje o njemu nego o komunistickim pokotima i ubojicama.
on je zločinc nacistički nemas sta pisat o njemu
slažem se s kolegom navi, mislim da bi češće trebali objavljivati fotografije i videozapise voljenog nam Poglavnika.
Voljen vama i sličnim vama.neka nama crvene zastave za sve koji nije voljen navedeni u članku. Završeno 1945.DONE
revi ustašo idi mu u madrid
Bio je to drzavnik i covjek od izgleda. Imao je ono nesto.
Pišete li išta za Hrvatsku i Hrvate? A ne samo protiv ? Ako su se radili zločini više su opravdaniji od onih koji su bili nad Hrvatima počinjeni. Hrvati su kroz svoju povijest cijelo vrijeme bili u pravu usprkos zločinima ... prikaži još!ma kojih je bilo i sa njihove strane.
opet ovom nacisti,koja je on bio ličnost koljač i zločinac saveznik hitlera idraŽE mihajlovića.nek njega u madridu ona hrv koju je on sanjao s kon logorima i rasnim zakonima raspala se ko kula od karata.a svoje pulene ostavio same uaustriji, ... prikaži još! vojska ndha 5 000 vojnika
Takvi kao ti ce uskoro nestati iz svete zemlje Hrvatske!
nestali ste 1945 i još revete za antom eno ti ga u madridu .vidis pizdelić j mislio da ce vjecnio zivjet haha udba ga locirala,, sjecasse kako se aretuković skrivao i opet je dosao u jugoslaviju nasudenje ,necete nikada vladati ... prikaži još!i i revati za dom spremni,
boli te giza?
best Zločinac, kmečanje je jedino što možeš napraviti.
skini hlace hdzovcima
bestZločinac, možeš kmečati za svojim Zločincem titiom i Zločinačkom jugom. nema ih više raspali se, crvi ih pojeli.
kmecast ces ti kad ti hdz izgubi
bestZločinac; iz tvojih usta u Božije uši.
kmecast ces ujo a onda idi onom poglavniku lizat u madrid
bestZločinac, zašto bi kmečao? zato što će hdz izgubiti, Hahahahahaha, pa to i hoću.
desničaru zacepi
bestZločinac, natjeraj me, zabrani mi govoriti da je tito Zločinac, da su partizani Zločinci i izvršitelji Zločina, da je komunizam Zločinačka ideologija, da je juga Zločinačka tvorevina
majmune antifašizam je pobijedio a tvoji fašisti izgubili na bkliburgu
bestZločinac, opet skačeš od bijesa. Napiši komentar, pročitaj ga sa razumijevanjem i tek onda objavi. Nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se. Antifašizam koji ti slijediš je novi oblik fašizma. Najveći fašisti su antife.
haha ponovi se spam robotulijepo ti kazem poslusaj you tube kraj sutjeske hladne vode , ujo klekni
uzvidniče začepi
bestZločinac, Natjeraj me, dođi na adresu koju sam ti dao.
hahasfrs papak je tvoja pusy 666 haha jeoprady lane luzeru
bestZločinac, nećeš izgleda nikada naučiti, ajde polako napiši misao,,,taaaaako,,, sad pročitaj sa razumijevanjem,,,polako, nemoj se žuriti, ima vremena, pričekat ću,,, jesi li pročitao? Jesi, ok, siguran si da si to htio napisati? Nećeš ništa mijenjati? E sad stisni ovo "odgovori".
papak začepi
bestZločinac, Hajde, natjeraj me, dođi na adresu koju sam ti dao.
papak klekni
bestZločinac, Hajde, natjeraj me, dođi na adresu koju sam ti dao. Kako me drugačije misliš natjerati internet ratniče?
haha papak
bestZločinac pokušavajući me uvrijediti svojim nazivima samo pokazuje kolika si u životu kukavica i koristiš se internetom jer ovo mi u lice sigurno ne bi imao hrabrosti reći. "Internet ratnik" fašista
papak
bestZločinac, kako to možeš reći za pokojnog oca? Sram te bilo. Kako mamu onda zoveš, papkara?
tebe zovem vukovar
bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se. Pali traktor
traktor ti je uslavoniji haha
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
kmecis opet?zivio drug tito
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio? tito je mrtav hvala Bogu.