Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super svi pobjegnite, a zemlju ćemo vam braniti moji sinovi i ja, dok se vi komodate po Europi i mediteranu. Ako ne želite braniti svoju zemlju, predajte je Rusima i budite njihovi sluge i robovi. Sram vas može biti uz ... prikaži još! toliku pomoć vi kmečite. Da smo mi imali samo mali dio pomoći riješili bi se okupacije za pola godine.Treba vas sve skupiti i vratiti u Ukrainu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Putin SE Nece povuci
Super svi pobjegnite, a zemlju ćemo vam braniti moji sinovi i ja, dok se vi komodate po Europi i mediteranu. Ako ne želite braniti svoju zemlju, predajte je Rusima i budite njihovi sluge i robovi. Sram vas može biti uz ... prikaži još! toliku pomoć vi kmečite. Da smo mi imali samo mali dio pomoći riješili bi se okupacije za pola godine.Treba vas sve skupiti i vratiti u Ukrainu.